De Feyenoord fanshops worden momenteel leeg gekocht. Het huidige thuisshirt is bijna niet meer te krijgen. Daarom hebben wij in samenwerking met de nieuwe hoofdsponsor Qurrent een mooie actie op touw gezet. Wat gaat er van de zomer als eerste mee in de koffer naar de zon? Juist het heilige rood-witte shirt, het tricot van de ware kampioen.

Wil je nog voor het nieuwe seizoen verzekerd zijn van het mooiste shirt van Nederland, dan mag je deze actie niet missen. En niet alleen krijg je het nieuwe thuisshirt thuisgestuurd, jouw jaarlijkse verbruikerskosten gaan ook omlaag.

Dit klinkt inderdaad allemaal te mooi om waar te zijn. En daarom kan je op deze link klikken. Om zo met eigen ogen zien wat de jaarlijkse kosten voor het energiecontract zullen zijn. Dit bedrag kan je simpelweg vergelijken met de jaarafrekening of de maandelijkse afschrijving van uw huidige energieleverancier.

  • De maandelijkse kosten omlaag gaan
  • Het nieuwe Feyenoord shirt echt jou kant op komt
  • Je hiermee klant wordt bij de nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord
  • Qurrent een eventuele opzegboete van de huidige leverancier betaalt
  • Je twee windtegoeden ontvangt
  • Je ook nog lekker bezig bent voor het milieu, namelijk groene stroom

Dan ziet dit er uit als een win-win-win-win-win-win situatie. Een beetje zoals de vorm van Feyenoord dit seizoen. De eerste vier winstpunten hoeven we niet uit te leggen, de laatste twee even kort.

Een windtegoed is eigenlijk een heel klein stukje van een windmolen. Hoe harder het waait, hoe meer korting; met een minimum van ongeveer €12,50. Ok nog meer korting dus, maar wat heb je nou aan groene stroom? Nou als er een wijsneus vanaf nu aan je vraagt, wat doe jij dan allemaal voor de samenleving? Dan zeg je; “Ik heb groene stroom”. Weten zij veel dat je minder betaalt en het shirt van de mooiste club van Nederland aan je garderobe hebt toegevoegd.
 
LET OP: Zit je nog langer dan 6 maanden in contract bij je huidige leverancier, dan kun je kiezen, of je opzegvergoeding wordt betaald of je ontvangt het nieuwe shirt.

LET OP: Actie geldt alleen voor klanten welke stroom & gas afnemen.

 

Wilt u toch liever eerst een (gratis op maat) advies voordat u overstapt naar Qurrent dan kunt u contact opnemen met VindUwEnergie. U kunt VindUwEnergie dagelijks telefonisch bereiken tussen 08:00 en 20:00 op het telefoonnummer 085-0271616 of u stuurt een e-mail naar info@vinduwenergie.nl